Naar het secundair in Beveren, Kruibeke, Sint-Gillis-Waas, Sint-Niklaas, Stekene en Temse

Inschrijven in het eerste leerjaar secundair onderwijs 1A en 1B voor schooljaar 2023-2024 (regio Beveren, Kruibeke, Sint-Gillis-Waas, Sint-Niklaas, Stekene en Temse)

De aanmeldingsperiode is voorbij en de vrije inschrijvingsperiode is intussen gestart. Tijdens de vrije periode geldt het principe van chronologie: wie het eerst om een inschrijving vraagt, wordt ingeschreven (als er plaats is). Contacteer hiervoor de secundaire school.

Heb je je kind niet aangemeld en zoek je nog een school? Schrijf je kind in in een school met vrije plaatsen. 

- Stap 1: raadpleeg het overzicht van beschikbare vrije plaatsen: Klik hier voor de regio Sint-Niklaas / Temse / Stekene. Klik hier voor de regio Beveren. Selecteer rechts voor welk leerjaar je je kind wenst in te schrijven.

- Stap 2: ga fysiek langs op school en vraag om je kind in te schrijven. Als er geen plaats is, ontvang je een weigeringsdocument met vermelding van de plaats op de weigeringslijst. De school is verplicht om de volgorde van de geweigerde leerlingen te respecteren tot en met 6 oktober 2023.

Hulp nodig? Contacteer uw gemeentelijke onderwijsdienst.

Inschrijvingen voor hogere leerjaren van het gewoon secundair onderwijs (Sint-Niklaas, Stekene en Temse)

Wens je je kind voor volgend schooljaar in te schrijven in een van de hogere jaren van het secundair onderwijs? In Sint-Niklaas, Stekene en Temse zijn de inschrijvingen voor de hogere jaren vanaf 28 april 2023 gestart. De scholen bepalen zelf de exacte startdatum en vermelden die op hun schoolwebsite. De contactgegevens vind je hier.

Voor Beveren en Kruibeke: contacteer de betrokken school.

Inschrijvingen voor het Buitengewoon secundair onderwijs (regio Sint-Niklaas)

De aanmeldingsperiode is voorbij en de vrije inschrijvingsperiode is intussen gestart. 

Wens je je kind voor volgend schooljaar in te schrijven in een school voor buitengewoon onderwijs? Contacteer de school of het CLB